DELACROIX COACHING 'JIJ ZOALS JE BENT'
 VAN EEN VERLANGEN NAAR DOEN


'Floreren' 

Floreren staat voor het proces van tot bloei komen. Een groeiproces begint met een gezonde basis en gunstige omgevingsfactoren. Op zoek gaan naar 'de beste versie van jezelf'? Hoeft niet: je beste zelf zit immers al in je; je hoeft er alleen nog maar contact mee te maken. En dan ontstaat er ... ruimte!

En juist dat contact zijn we in de loop van de tijd kwijtgeraakt. We leggen de lat te hoog en draven maar door zonder gas terug te nemen. Eigenlijk wil je het wel anders, maar je weet gewoon niet hoe. Je mist doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. 

Doordat we doen wat we altijd doen blijven we het ingesleten karrenspoor volgen en verandert er niets. Nou ja, er verandert wel degelijk iets: je ervaart steeds meer emotionele stress en lichamelijk ongemak. De energie stroomt niet en je lijf voelt als een harnas.

Herkenbaar? De ene keer heb je er misschien meer last van dan de andere keer, maar het blijft voor jou toch 'een dingetje'. Of het nu gaat om op tijd je rust te pakken of eindelijk eens te durven zeggen waar het op staat of die ene belangrijke beslissing te nemen.

Al deze factoren hebben een oorsprong, waardoor jij je op een bepaalde manier gedraagt en niet tot actie komt. Belemmerende gedachten beperken jou in je persoonlijke ontwikkeling en dat wil je niet meer, dat is je nu wel duidelijk. Maar wat wil je dan wel? 

Een mental coach motiveert en geeft inzicht in jouw huidig functioneren: welk gedrag laat jij zien en welk gedrag laat jij om welke reden achterwege? Je leert buiten je kaders te denken en nieuwe mogelijkheden in te zien die jou aanzetten tot actie. Het verleden met al haar facetten heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent en met dat besef ga je vanuit het NU positief verder! 

Een mental coach neemt je mee van een wens, een verlangen naar werkelijk doen!

Ieder mens is uniek en kan niet los gezien worden van zijn of haar omgeving. In mijn holistische aanpak van coaching is elke coachingssessie maatwerk: het gaat er tenslotte om wat jij nodig hebt om op dat moment in beweging te komen.

Het mental coachingslemniscaat en het principe van de vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt vormt de basis van de coaching. Daarnaast integreer ik werkvormen en methodieken, zoals RET Rationeel Emotieve Therapie, Geweldloze Communicatie, Kaizen, NLP, Voice Dialogue voor transformatie en systemisch werk.

Mindfulness, ademcoaching en de yogabewegingsleer kunnen - indien gewenst - complementair worden ingezet gedurende het traject. 


DELACROIX Coaching | MANDY Movement and Yoga

Praktijk en studio: Stationsweg 29 3771 VC  BARNEVELDmc@mandy.yoga

(+31) 06 - 156 30 702

Handelsregister: 61003042


PRIVACY: MANDY Movement and Yoga en DELACROIX Coaching registreert en verwerkt persoonsgegevens, voor zover noodzakelijk is voor het uitvoeren van haar taken. MANDY Movement and Yoga en DELACROIX Coaching behandelt deze gegevens op behoorlijke en zorgvuldige wijze.

© 2020 MANDY Movement and Yoga en DELACROIX Coaching